Waarom?

Pentrax werkt volstrekt onafhankelijk. U bent daarmee verzekerd van deskundig en optimaal advies dat alleen úw belang dient.

Toegevoegde waarde : "De Bedrijfsanalyse "
Hypotheekaanvragen worden bij ons voorzien van een bedrijfsanalyse. De bedrijfsanalyse is een belangrijk onderdeel in het beoordelingsproces bij de bank. Door onze ruime kennis en ervaring weten wij welke zaken belangrijk zijn in de beoordeling en spelen wij in onze analyse hier goed op in. Door het bedrijfsadvies gaan financiers eerder over tot het verstrekken van een hypotheek. Bovendien kunnen wij hierdoor betere condities voor u bedingen. De adviseurs van Pentrax hebben ruime ervaring opgedaan in het adviseren van zakelijke financieringen en zijn daardoor een volledige gesprekspartner voor de ondernemer, accountant en bank. Drie volledige jaarcijfers zijn daarbij niet altijd noodzakelijk. Door onze goede contacten met meerdere financieringsinstellingen zijn onze adviseurs in staat om de beste hypotheek uit de markt te halen. Een hypotheek waar u het voordeel van geniet!

De beste verzekeringsoplossing

Pentrax Verzekeringen onderscheidt zich door uw bedrijf vanuit de risico’s te benaderen en niet vanuit de verzekeringsoplossingen. Door een systematische aanpak wordt een compleet beeld gemaakt van de risico’s welke uw bedrijf loopt. Wij brengen samen met u de risico’s in beeld en kwalificeren deze naar aard en hoogte.

Met onze aanpak heeft u niet alleen een beter inzicht in uw bedrijf, maar kunt u ook een bewuste afweging maken tussen het wel of niet verzekeren, de hoogte of duur van het eigen risico en de gewenste dekking. Op basis van deze risicoanalyse stellen wij een “bestek” op waarin uw bedrijf wordt gepresenteerd en de wensen worden verwoord richting verschillende verzekeraars. Door onze analysemethode zijn wij in staat om de beste voorwaarden en premies voor u te bedingen. Wij werken samen met u aan een beter rendement en de bedrijfscontinuïteit van uw onderneming.

Erkend Hypotheekadviseurs
Adviseurs van Pentrax voldoen aan de hoogste eisen en zijn in bezit van het certificaat: Erkend Hypotheekadviseur.

Autoriteit Financiële Markten
Pentrax is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De Autoriteit Financiële Markten houdt toezicht op bedrijven die werkzaam zijn in de financiële dienstverlening.

KIFID
Pentrax is ingeschreven bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Deze commissie doet uitspraak bij geschillen.

Dienstenwijzer

Om u maximale helderheid te verschaffen heeft Pentrax een dienstenwijzer opgesteld.Hierin staat nauwkeurig beschreven wat u van ons kunt verwachten. U kunt deze dienstenwijzer opvragen bij onze medewerkers. Check tevens onze Algemene Voorwaarden.

Samenwerking NHG

Pentrax is één van de partijen die voor NHG de inkomensverklaringen voor zzp-ers kan opstellen. U bent verzekerd van een betrouwbaar en deskundige beoordeling van het toetsinkomen voor de zelfstandige.‚Äč