Diensten

Bedrijfsfinancieringen

De zakelijke financiering van bedrijfsmiddelen en werkkapitaal kan op de volgende manieren plaatsvinden:

Bij een bankfinanciering vindt de zakelijke financiering van de gehele financieringsbehoefte door één enkele bank plaats. Bij een objectfinanciering worden de verschillende activa afzonderlijk gefinancierd door gespecialiseerde instellingen.
Voor de financiering van de onderneming is het belangrijk om te kiezen voor een goede combinatie van bancair financieren en object financieren. Hierdoor ontstaat er een financieringsconstructie, waarbij uw verplichtingen minimaal zijn en gelijktijdig de afhankelijkheid van uw bank afneemt. Hierdoor behoudt u meer flexibiliteit om in de toekomst uw financieringen aan te passen aan de ontwikkelingen binnen uw bedrijf en de vrijheid om, indien nodig, zonder al te veel kosten van bank te veranderen.

Hypotheken voor ondernemers

Wilt u een onafhankelijk hypotheekadvies voor uw woonhuis? Wilt u een bedrijfspand kopen of uw huidige pand verbouwen? Of bent u van plan een beleggingspand aan te kopen?
Wij hebben voor u een passende hypotheek:

Inkomensbeoordelingen zelfstandigen

Verzekeringen voor bedrijven

Pentrax Verzekeringen is een risicobeheerser en geen standaard assurantiekantoor! Wij benaderen uw bedrijf vanuit de risico's en zoeken samen met u naar mogelijke oplossingsrichtingen. Verzekeren is vaak slechts één van de oplossingen.