Ondernemersdesk

 

Onze Ondernemersdesk

 

Wij staan elke dag tijdens kantooruren voor u klaar. Bij vragen over ingewikkelde BV-structuren (meer dan 3 entiteiten bijvoorbeeld), of de haalbaarheid van een dossier kunt u altijd contact opnemen met onze Ondernemersdesk. Zij begrijpen ondernemers als geen ander en hebben al duizenden dossiers behandeld, dus kunnen ze zeker een antwoord geven op uw vraagU kunt ook via ons portaal een voorlegzaak indienen, indien u of uw tussenpersoon een account heeft.

 

Joey Wijnhoven

Joey is na zijn afgeronde opleiding HBO Sport, Gezondheid en Management het financiële vak ingerold. Als senior behandelaar en controleur kent hij alle regels van de geldverstrekkers en kan deze perfect toepassen. Voor vragen van collega's, tussenpersonen en klanten staat Joey altijd open. Hij kan ook uw meest complexe vragen goed beantwoorden. Bel Joey dus gerust als u vragen heeft over uw inkomensverklaring.

Annemiek Lamers

Annemiek beschikt als boekhouder over jarenlange ervaring in de financiële branche.  Zij is als senior behandelaar uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in de financiële wereld. Zij kan dan ook antwoord geven op al uw vragen over een inkomensverklaring:  voor een zzp-er, tot een inkomensverklaring voor een eigenaar van een complexe bedrijfsstructuur met bv's onder een moedermaatschappij. Zij neemt alle tijd voor u om zaken uit te leggen.