Pentrax Portal

Portal Pentrax voor Inkomensverklaringen

Als ondernemer of tussenpersoon kunt u eenvoudig alle stukken uploaden en rapporten downloaden. Bovendien zorgt het Pentrax Portal voor automatische meldingen.

 

Ons portal zorgt voor een efficiënte en snelle verwerking van de stukken die u of uw intermediair aanlevert. U ziet in het portal welke stukken u moet aanleveren en u krijgt automatisch een melding als stukken afgekeurd worden of ontbreken. U krijgt ook een melding wanneer we uw dossier in behandeling nemen en wanneer uw rapport gereed is. Na inloggen kunt u altijd de status volgen. 

 

Tussenpersonen/intermediairs hebben het voordeel dat ze voor al hun cliënten de status kunnen bekijken. Als ze aangesloten zijn bij een HDN-netwerk kunnen ze volledig geautomatiseerd een inkomensverklaring aanvragen en stukken aanleveren. Hier vindt u meer informatie over registratie voor intermediairs.

 

 

Bekijk in deze video alle mogelijkheden van ons Portal

Inkomensverklaring aanvragen

Klantenportaal

Beoordelingsverklaring nodig?

Info en registratie intermediair

Inkomensverklaring huurwoning

Inkomens- en beoordelingsverklaring. Welke stukken moet ik aanleveren?

Pas als wij alle noodzakelijke stukken hebben ontvangen kunnen wij voor u aan de slag gaan. Daarom is het belangrijk dat u deze stukken tijdig verzamelt. U leest hier meer over onze werkwijze en welke stukken u moet aanleveren.