Over Pentrax

Pentrax heeft zich gespecialiseerd in inkomensbeoordelingen van ondernemers die een hypotheek wensen. We werken voor ondernemers, vele banken en voor de NHG. 

Inkomensverklaringen van Pentrax

Pentrax houdt zich bezig met het vaststellen van het inkomen voor ondernemers die een woning willen kopen. We hebben een jarenlange kennis op dit gebied en we werken zorgvuldig en snel. Dat is belangrijk als u uw droomwoning wilt financieren.
Daarom is Pentrax uitgekozen als een van de weinige bedrijven die inkomensverklaringen mag opstellen voor het Waarborgfonds Eigen Woning, die de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) verstrekt. Ook maken we inkomensrapporten op voor een groot scala aan hypotheekbanken. Op basis van onze berekeningen stellen wij uw inkomensverklaring op en stellen zij de hoogte van uw hypotheek vast.

Wij werken uitsluitend voor ondernemers en intermediairs. Om snel en doelgericht te kunnen werken hebben we een portal ingericht waarmee u als aanvrager of intermediair snel alle benodigde stukken kunt uploeden. Hierdoor kunnen wij binnen 2 dagen na ontvangst van de noodzakelijke stukken uw inkomensverklaring gereed hebben. In vrijwel alle gevallen wordt de door ons opgestelde verklaring door de bank overgenomen. Kijk hier met welke banken wij samenwerken.

 

Vraag hier uw inkomensverklaring aan

 

Heeft u vragen? Bel dan: 024-8330000 of mail ons: info@pentrax.nl