Tarieven Inkomensverklaring Pentrax

Pentrax heeft zich gespecialiseerd in inkomensbeoordelingen van ondernemers die een hypotheek wensen. We werken voor ondernemers, vele banken en voor de NHG. Wij zorgen snel én accuraat voor uw inkomensverklaring. 

Tarieven

De kosten voor een inkomensverklaring variëren afhankelijk van de rechtsvorm en complexiteit van uw onderneming. De tarieven zijn als volgt:

 

Eenmanszaak:
Vennootschap / maatschap / 1 BV:
Vennootschap man / vrouw:
Holding met 1 werkmaatschappij:
2 IB ondernemingen (ez, v.o.f of maatschap)
Tot en met drie bedrijven:

€ 225,00
€ 405,00
€ 500,00 (2 stuks)
€ 495,00
€ 495,00
€ 585,00

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW

 

Let op: voor het opmaken van een inkomensverklaring is het nodig dat wij de KvK-uitreksels en jaarrekeningen ontvangen van ALLE ondernemingen waarin u direct of indirect een belang heeft van ten minste 5%.

Als u een man/vrouw vennootschap heeft, dient u twee inkomstenverklaringen aan te vragen.

Bij meerdere werkmaatschappijen, waarin een aandeel zit, geldt een opslag van € 75,00 per werkmaatschappij. Vanaf 3 BV’s dient u geconsolideerde jaarcijfers te overleggen. Indien u geen geconsolideerde jaarcijfers kunt aanleveren kunnen wij deze voor u consolideren. De kosten voor consolideren bedragen € 75,00 per maatschappij die in de consolidatie is opgenomen, tenzij vooraf anders is aangegeven. Pentrax behoudt zich daarnaast het recht voor geen consolidatie op te stellen en om niet-geconsolideerde jaarrekeningen van 3 ondernemingen of meer te weigeren. Bij vragen over dit onderwerp kunt u contact met ons opnemen.